dinsdag 5 november 2013

Weet wat je eet!

Vandaag werd ik door een artikel op het net, weer even met de bewuste neus op de feiten gedrukt. En wel het volgende de smaakstof in vanilleijs en wel de natuurlijke smaakstof. Bij meerdere merken word deze smaakstof gemaakt van Castoreum of te wel Bevergeil. Deze stof zit bij bever in een klier waarmee het dier zijn/haar leef terrein mee afbakend. De klier bevind zich dicht bij de anus. De bevers worden in Amerika en Canada grotendeels met verboden dierenvallen (een soort klemmen) die bij wet verboden zijn gevangen. De dieren sterven en langzame en gruwelijke dood. Niemand wil hier iets over kwijt. Als men de producenten hierover aan de tand voeld dan verschuilen zij zich achter het zij  natuurlijke smaakstoffen. Dus eet jij je bakje vanille ijs lekker leeg of laat je het lings liggen.... eet smakelijk info met dank aan de keuringsdienst van waarde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten